Meteen naar de inhoud

Organisatie

De organisatie van Wijkkwis Maaspoort bestaat uit een gemêleerd team van vrijwilligers.
Mocht je zelf interesse hebben om een grote of kleine bijdrage te leveren aan de organisatie van de wijkkwis dan kan je een berichtje sturen naar Info@wijkkwismaaspoort.nl. Geef aan waar jou krachten liggen en we nodigen je uit voor een kennismaking.

Wij stellen ons graag aan je voor.

Jan en Els van Beusenkom

Wij zijn Els en Jan van Beusekom.
Sinds 2014 zijn wij woonachtig in de wijk Maaspoort, nadat wij bijna 40 jaar gewoond hadden in de Rompert.
Ons huis is seniorproef en voldoet aan alle eisen om hierin oud te worden. Doordat een van onze dochters in Boxtel woont werden wij geconfronteerd met het begrip Dorpsquiz. Het leek ons dan ook een geweldig initiatief om dit ook in de wijk Maaspoort te realiseren.
Door een wijkkwis wordt de samenhorigheid en het sociaal contact tussen de bewoners verhoogd. In 2019 hebben wij met steun van de Wijkraad Maaspoort onze eerste wijkkwis met succes gerealiseerd. Een reden om gezamenlijk met een zeer enthousiaste club dit fenomeen als een jaarlijks terugkerend evenement te organiseren.

Peter van den Bergh

Ik ben Peter van den Bergh, de gangmaker van de groep. Ik ben vanaf dag één betrokken en actief bij de Wijkkwis Maaspoort. Mijn passie binnen de Wijkkwis is het bedenken en uitwerken van de opdrachten. Hierin kan ik mijn contacten gebruiken, die ik in al mijn jaren dat ik in de maaspoort woon en ook ander vrijwilligerswerk doe, heb opgebouwd. Jullie zullen aan mij denken als je weer een opdracht voltooid. Of wanneer je lekker op een stier heen en weer word geslingerd. Of als je emmers water uit de maas moet dragen en ga zo maar door! Maar zonder de andere zou het niet lukken!

Elmar Vijverberg

Ik ben Elmar Vijverberg en sinds 2021, de tweede editie van de Wijkkwis Maaspoort, help ik mee om van de Wijkkwis Maaspoort een groot succes te maken. Ook ik was altijd kandidaat tijdens de Vlijmense Dorpskwis en tijdens de eerste editie van de Wijkkwis Maaspoort was ik ook kandidaat. 
Ik doe mijn best om de digitale structuur binnen de wijkkwis (organisatie) up-to date te houden. 

Ineke Kreemers - Slijters

Sinds 2001, woon ik (Ineke Kreemers) in de wijk Maaspoort en met plezier, ben werkzaam in het openbaar vervoer .
Via de wijkraad in contact gekomen met wijkkwis , en met veel enthousiasme hebben we 2019 de wijkkwis georganiseerd .
Dit jaar zijn we weer een aantal vragen en antwoorden en opdrachten aan het verzinnen het is gepuzzel waar we vorig jaar al mee zijn gestart. Wij doen het met veel plezier.
Hoop dat het dit jaar ook zo succesvol zal worden als 2019, wij hebben er zin in .

Henk Biesheuvel

Helen Landwehr

Edwin van de Wassenberg

Peter van den Dungen

Dennis en Joan van Loon

Als spelletjesfanaten hadden vrienden ons uitgenodigd om deel te nemen aan de editie van 2021. Dit was ook onze kennismaking met de Maaspoort als wijk. Sinds 2022 wonen wij zelf in de wijk en wilde wij de wijk en de inwoners beter leren kennen. Door ons enthousiasme van editie 2021 hebben wij ook aan editie 2022 deelgenomen. Nu, editie 2023, zitten wij in de organisatie in de hoop meer mensen te kunnen enthousiasmeren tot dit mooie wijk initiatief.

Lars Teuling