Ga naar de inhoud

1ste Editie - 2019

De winnaars zijn bekend!

 “Verbijsterend Goed”

Jaarverslag

Met trots mogen we de allereerste editie van de Wijkkwis Maaspoort een succes noemen!

Hier en daar waren er wat beginnersfoutjes, zowel binnen de organisatie, als bij de deelnemers. Maar van fouten kan geleerd worden en iedereen was zo enthousiast en fanatiek! Iedereen heeft ontzettend hard zijn best gedaan en we hebben veel mooie feedback mogen ontvangen. Een greep uit de reacties: “We hebben zelden zo hard gewerkt op een zaterdagavond Dank voor de organisatie, het was erg leuk!” en “Bedankt voor al het harde werk, het was ontzettend leuk!”

Motiverend voor een jaarlijks evenement zou je zeggen toch?!

De realisering van deze website geeft al aan dat we het nog serieuzer gaan aanpakken en dat we ze zeker van plan zijn om hier een terugkomend evenement van te maken!

Aan deze eerste editie namen maar liefst 18 teams deel. Ons streven is natuurlijk om daar elk jaar een stijgende lijn in te zien!

Foto's

FOTOBOEK

Nieuws berichten

Succesvolle Eerste Wijkkwis Maaspoort 

DEN BOSCH – Dorpsquizzen zijn razend populair, er is bijna geen plek meer te verzinnen in de regio waar de kennis van lokale teams niet wordt getest. In het spoor van dit succes heeft wijkraad Maaspoort een eerste wijkquiz gehouden. Daaraan deden uiteindelijk achttien teams mee met in totaal zo’n 150 deelnemers.